1. Hjem
  2. Kurs og seminarer
  3. Morgendagen
  4. Ørsta/Volda Rapportering

MorgenDagen 2018 - 1900x450 - Kun morgendagen.jpg

MorgenDagen 2018 - Ørsta/Volda 27. september 

Effektiv regnskapsføring - mer tid til overs

Er du bonde, håndverker, frilanser, eller har en liten bedrift med en håndfull ansatte og synes administrative oppgaver tar for mye tid? Med en god oversikt over selskapets økonomi får du mer tid til det du tjener penger på. Bra for både deg og nattesøvnen din.

Sparebank1 Regnskapshuset arrangerer seminaret Morgendagen hele 28 steder i Trøndelag, Møre & Romsdal. Her setter vi fokus på enkle regnskaps- og rapporteringsverktøy tilpasset ulike næringer og bedrifter av ulike størrelser. Det er nemlig ikke sånn at alle bedrifter trenger kostbare IT-Konsulenter eller store investeringer i teknologi for å løse administrative oppgaver på enkelt vis. Man kan komme et godt stykke med smarte løsninger som finnes i dag og kan bruke teknologi man allerede har. 

Du har kartet - vi har kompasset

Som bedriftseier vet du selv hvor du har tenkt deg, men det er kanskje ikke like lett å vite om man er på rett vei. I år setter vi derfor fokus på løsningene som gir deg en forståelig og god oversikt over selskapets økonomi. Vi forteller deg hva som finnes i mylderet av tilbydere, hvordan løsningene er i praktisk bruk, og hva du bør tenke på før og etter du begynner å bruke løsningene.

 

meldpaa.jpg

Program

12:00

Registrering, mingling, kaffe og noe å bite i. 

12:30 

Velkommen & introduksjon

Hege Karete Hamre, Regiondirektør Sunnmøre

Flere og flere automatiserte regnskapstjenester gjør hverdagen enklere både for deg som bedriftsleder og oss som regnskapsførere. Med oppdaterte regnskapstall og lett tilgjengelige data er det mye enklere enn før å holde en god oversikt over bedriftens økonomiske situasjon, men hvordan vet man hva man skal se etter? Hvordan kan du på en kjapp måte få overblikket som gjør at du vet hvilke problemstillinger du bør ta tak i dag, for å gjøre morgendagen bedre?

12:45 

Hva er enkleste vei til god nattesøvn?

Andreas Sætre, Avdelingsleder Ørsta/Volda

SpareBank 1 Regnskapshuset har praktisk erfaring med mange rapporteringssystemer fra mange leverandører. xledger, Visma Insights, Cantor, eAccounting Økonomioversikt, Duett.no og One Stop Reporting for å nevne noen.  For å få en god oversikt over selskapets økonomi, er det en forutsetning at det som danner grunnlaget for din innsikt er riktig. Hvilke verktøy kan du benytte deg av for å få overblikket nettopp din bedrift trenger? Flere av systemene tilbyr tjenester som automatiserer oppgavene rundt regnskapsføringen, f.eks. ved å tilby elektroniske reiseregninger og behandling av utlegg, automatiske innbetalinger og online fakturering. Slik får du en enklere hverdag og et bedre øyeblikksbilde på selskapets økonomi.

14:30

Har du spørsmål?

Våre rådgivere vil være tilgjengelige både før og etter arrangementet. Skulle du ha spørsmål, eller innspill er det muligheter for det. Ta gjerne kontakt i forkant hvis du ønsker å disktuere problemstillinger knyttet til akkurat din bedrift. 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.