MorgenDagen 2019 - Oppdal
Tirsdag 29. oktober

Velkommen til MorgenDagen 2019  

MorgenDagen 2019 

Frokostmøte for næringslivet
Tid: Tirsdag 29. oktober, kl 08.15 – 10.00
Sted: Hotell Skifer

 

Tema:

  • Mer tid til overs – muligheter innenfor digitalisering og effektivitet i regnskapet

Den teknologiske utviklingen innen regnskap går raskt, og det er krevende å holde oversikt i mylderet av muligheter som finnes. Vi mener at teknologi ikke er et mål i seg selv - det er et verktøy for å nå dine mål.

  • Konjunkturbarometer for vår region – vi tar tempen på lokalt og regionalt næringsliv.

 

Vi serverer enkel frokost ved ankomst. Det blir muligheter til å stille spørsmål underveis, og vær gjerne igjen etter møtet for ytterligere samtaler eller spørsmål.

 

Arrangementet er gratis, og du kan melde deg på her:

Meld deg på1.png

 

 

Program

08:15

Registrering og kaffe 

08:45 

Velkommen & introduksjon av tema

Hva er de viktigste utviklingstrekkene slik vi ser det og hvor er vi på vei. Vi tar for oss trender som kan påvirke ditt valg og hva vi tror på ved valg av løsning, samt hvordan du kan samarbeide enda bedre med regnskapsføreren din.

09:15 

En presentasjon av løsninger og hva det betyr for deg som bruker

Vi ser på teknologi som et middel for å oppnå noe. Det kan være en enklere hverdag, det kan være bedre oversikt, eller for å oppnå bedre samhandling. Vi viser noen av løsningene vi bruker og diskuterer hva det kan bety for deg som bruker.

10:00

Avrunding med tid til samtaler

Våre rådgivere vil være tilgjengelige både før og etter arrangementet. Skulle du ha spørsmål, eller innspill er det muligheter for det. Ta gjerne kontakt i forkant hvis du ønsker å diskutere problemstillinger knyttet til akkurat din bedrift.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.