Møt en ansatt:

Tom Glover

IKT-konsulent, avd. konsulent og tjenesteutvikling

29 år, Master i informatikk – spesialiseringen innenfor kunstig intelligens ved NTNU.

 

Tom Glover

Sitter i førersetet

- Det er stor variasjon både i oppgavene jeg sitter med og i prosjektene jeg jobber for, sier Tom, en av programvareutviklerne i SpareBank 1 Regnskapshuset. - Et av prosjektene jeg har jobbet mye med er Regnskapsportalen. Dette er et internt prosjekt der jeg har fått være med å bygge løsningen fra bunnen av, noe man vanligvis ikke får som nyutdannet, forteller han. - Da får man være med på hele utviklingsløpet, fra design, til prototyping og brukertesting, selve kodinga og implementeringen av systemet, forklarer Tom.

Variert hverdag med rom for utvikling

- Det beste med å jobbe her er at jeg har stor påvirkning på hvordan min egen hverdag blir. I tillegg er det variasjon i oppgavene mine, forteller Tom. Avdelingen jobber både med interne og eksterne oppgaver, og ofte skal flere prosjekt leveres samtidig. Fokus i de ulike prosjektene er ofte forskjellig også. - Ett av prosjektene jeg jobber med nå er et vi gjør for SpareBank 1 SMN, kalt Kommuneportalen. Der er det stor fokus på å få gjort ting rett og med høy kvalitet. Da er det fint å ha andre å støtte seg på også, som kan kvalitetssikre det man gjør og komme med innspill og ideer til hvordan ulike problem kan løses, sier han.

 - De fleste prosjektene jeg har drevet med her i Regnskapshuset har gitt meg mulighet til å utvikle meg videre, men det er litt opp til meg også. Det er faktisk en bra ting, for da får jeg stor innflytelse på retning og metode. Jeg kan gjøre det som fungerer for meg, og er innenfor mine interessefelt, avslutter Tom.

Bli kollega av Tom!

Vi har nå flere ledige stillinger innenfor teknologi-feltet. Kanskje en av dem passer deg? Se våre ledige stillinger her.