Møt våre ansatte:

Stine Myklebust Sørvik

Regnskapskonsulent i Volda, 29 år, siviløkonom fra universitetet i Stavanger.

Amanda Nygård

Regnskapskonsulent i Volda, 27 år, bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Molde.

 

Variasjon i arbeidsdagen

Amanda og Stine

- Det beste med å jobbe i Regnskapshuset, er å ta del av et stort fellesskap. Du får innblikk i både store og små bedrifter, og man tilegner seg kunnskap fra flere forskjellige aspekter i det lokale næringslivet, sier Stine. – Vi har mange forskjellige kunder, alt fra små enkeltmannsforetak til store AS. De store aksjeselskapene er noe eget, for her får jeg virkelig brukt tid og satt meg godt inn i bedriften. På en annen side er det greit å ha noen firma å variere med, forteller hun videre.
 - Regnskapshuset er opptatt av å være «fremtidens regnskapshus», det innebærer at vi får følge tett med på den teknologiske utviklinga. Det synes jeg er spennende, og jeg liker å se de nye verktøyene som kommer på markedet, mener Amanda. - Men det er ikke bare en arbeidsplass foran en dataskjerm! Skyter Stine inn. - Over tid må man bygget et tillitsforhold til både kunder og ansatte, så god sosial kontakt og er viktig, sier hun.


Enkelt å få hjelp – enkelt å bli god

- Vi gikk fra å være et lite regnskapskontor, til å bli en del av noe større, med en stor fagavdeling og mange andre kollegaer vi kan spørre dersom vi lurer på noe. Kompetansen rundt oss har blitt større og bedre, og det setter jeg pris på, sier Amanda.
- Arbeidsoppgavene er varierte og man får muligheten til å spesialisere seg innen et fagfelt om det er noe man føler seg ekstra god på. Om man ikke føler seg trygg på så deler gode kollegaer villig av sin kunnskap. Det gjør det til en trygg arbeidsplass, avslutter Stine.

 

Se våre ledige stillinger her. 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.