Marit Lie

Lønnskonsulent, Lønn og HR avdelingen i Trondheim, bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI.

Grete Vang Garberg

Fagansvarlig Lønn og HR, solid erfaring og sterk faglig tyngde innen lønnsområdet.

 
Fungerer som HR-medarbeider for kundenIMG_7345.jpg

– Det beste med å jobbe i SpareBank 1 Regnskapshuset er at vi jobber med ulike kunder. Dette gjør at det er forskjellige element i de ulike oppdragene vi utfører. Noen av kundene har vi daglig kontakt med, andre sjeldnere, alt kommer an på hva slags type oppdrag det er forteller Grete. – Hos de kundene som vi har daglig kontakt med fungerer vi på en måte som en HR-medarbeider i selskapet til kunden sier Marit ivrig. – I slike kundeforhold jobber vi mer med rådgivning. For eksempel bistår vi kunden med å få på plass rutiner som gjør deres arbeidshverdag mer effektiv. Akkurat det er noe av det mest spennende med denne jobben mener Marit. – Det behøver ikke nødvendigvis å være store kunder for at vi skal kunne bistå på slike områder, det kan like gjerne være små kunder som har behov for denne type rådgivning forklarer Grete.


Ta del i utviklingen

Verdien av å være en del av et stort selskap trekker Marit frem som en av årsakene til at SpareBank 1 Regnskapshuset er en attraktiv arbeidsgiver.
– Vi har ansvar for at de ansatte hos kundene våre mottar lønn. Hele vår avdeling har god kunnskap innen både Lønn og HR, og dermed lærer vi utrolig mye av hverandre gjennom å diskutere ulike utfordringer løpende i hverdagen. Vi kjører lønn for kundene våre gjennom ulike lønnssystem som er knyttet opp mot kundenes HR-system. Denne type lønnsarbeid skjer mer og mer effektivt, og utviklingen vi kommer til å se på dette området fremover er spennende. Hos oss kan man være med å drive denne utviklingen. Vi er et stort selskap som både har ressurser og ambisjoner om å ta steg på dette området, forteller Marit.

Faglig tyngde

– I avdelingen finner du en artig, trivelig og omsorgsfull gjeng som samarbeider godt med hverandre sier Grete. Det har en stor verdi å ha en faglig tyngde rundt seg, enten det er i avdelingen, på fagdavdelingen, på huset eller andre plasser i selskapet. – Det er aldri noe problem å spørre andre om hjelp eller bistand. Vi opplever at det er en stor vilje til å samarbeide på tvers av avdelingene avslutter Marit.


Interessert i å jobbe hos oss? Se hvilke stillinger vi lyser ut nå.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.