Møt en ansatt:

Kristian Forbord

Senior kundeansvarlig, avd. storkunde

31 år, utdannet ved TØH/Handelshøyskolen i Trondheim, tidligere semi-proff syklist på norske og utenlandske Continental Teams.

 

Muligheter både for ansatte og kunder

- Fokuset på rådgiverrollen og kundekontakten, er det som gjør jobben her aller best, sier Kristian. - Ja også muligheten for egen utvikling, legger han til. Han er tidligere syklist og ser mange likhetstrekk med det å jobbe hos SpareBank 1 Regnskapshuset. - Absolutt! Man setter seg mål for egen utvikling og får hjelp av et stort team rundt seg. Så er det god jobbing og fokus til man er i havn, fortsetter han.

Miljøet hos Regnskapshuset er unikt. Det finnes en egen fagavdeling med spesialistrådgivere, en stor utviklingsavdeling, en egen avdeling for nettbaserte regnskapstjenester og ikke minst mange lokalkontor, der man kan treffe kundene ansikt til ansikt. - Som kundeansvarlig gir det meg en unik mulighet til å store ressurser sammen for å dekke kundenes behov, sier han. - Det er dessuten givende å være hos et regnskapsbyrå som virkelig satser på digitalisering og konsulenttjenester, forteller Kristian. - Kundeverdi er viktig for oss, og da er fagkunnskap og teknologi alfa-omega, mener han.

 Kristian Forbord

Rom for å utvikle seg

- Arbeidsmiljøet her er veldig bra. Det er en god miks mellom unge nyansatte og ansatte med lang erfaring. Det kombinert med at det er lav terskel for å spørre hverandre om hjelp, gjør at vi ofte kommer med nye og gode løsninger for kundene, sier Kristian. 

- Har man lyst og vilje til å utvikle seg er mulighetene store her. Miljøet er bredt, slik at man kan velge litt retning man vil gå selv. Er man dyktig nok som regnskapsfører gir det muligheter til å jobbe med større kunder og kanskje bli regnskapssjef for disse, vil man spesialisere seg innenfor et fagområde kan det være muligheter som spesialrådgiver, og blant avdelingslederne er det mange unge folk, så har man vyer i den retning er det også en mulighet. I tillegg er det en styrke at vi er lokalisert flere steder i Trøndelag og Nord-Vestlandet, hvis man skulle flytte på seg, forteller han.

- Det er litt vanskelig å svare på hva som er de morsomste kundene å jobbe med. Jeg vil heller si at variasjonen er det beste. I min portefølje ligger det alt fra stiftelser og foreninger til større aksjeselskaper. Det er rett og slett morsomt å komme på jobb, avslutter Kristian. 

Bli kollega av Kristian! 

Vi har nå mange ledige stillinger som skal fylles, kanskje passer en av dem perfekt til deg?

Se våre ledige stillinger her

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.