Erik Forseth

Regnskapskonsulent avd. Storkunde i Trondheim

30 år, Siviløkonom fra Handelshøyskolen i Trondheim, tidligere norgesmester i økonomi.

  

Erik Forseth

Variasjon

 - Det beste med arbeidshverdagen er at den er variert og at jeg får god oppfølging, sier Erik. - Min arbeidshverdag består av alt fra telefoner med kunder, møter, bokføring og mye annet, og det er vanskelig å si hva jeg trives aller best med. Det er nok variasjonen som gjør det mest spennende å gå på jobb, konkluderer han.

 

- Vi unge pusher og utfordrer

- Miljøet i avdelingen er veldig bra. Alle byr på seg selv og bistår der det er behov. Vi er en god miks mellom erfarne og unge, fremadstormende mennesker. De erfarne er på en måte grunnmuren i avdelingen, mens vi unge pusher og utfordrer på ulike områder, mener Erik. - Det handler i bunn og grunn om at alle vil det beste for avdelingen, alle tar i et tak, samtidig som vi har det gøy sammen, forteller han ivrig. - Med et sånt miljø er det aldri noe problem å spørre om hjelp. Man føler seg ikke til bry, tvert imot, fortsetter han.

Erik har vært ansatt i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN siden høsten 2017. Da kom han rett fra studiene. - Det vikigste jeg har lært det første halvåret i denne jobben er uten tvil å strukturere hverdagen min, sier han. - Der har lederen min hjulpet meg mye. Sammen har vi satt opp en overordnet plan på hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal prioritere det. Vi har nok å henge fingrene i her, så prioriteringer er viktig, forteller han.

 

Bidra til at kundene blir fornøyd

- Arbeidet vi gjør for kundene er det som motiverer meg i arbeidshverdagen. Å vite at jeg er med på å bidra til at kundene blir fornøyd er artig. Kundene er jo litt avhengig av oss til tider, og derfor er det viktig at vi gjør en god jobb for dem. Når vi får til det, er det en veldig god følelse. Samtidig er jeg glad i regnskapsfaget, så det er også en viktig faktor til at jeg synes det er gøy å gå på jobb.

 

Se våre ledige stillinger her!

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.