1. Hjem
  2. Karriere
  3. Vår digitale satsning

Skap framtiden nå

Vi skal sitte i førersetet for utviklingen i regnskapsbransjen. Derfor har vi i Regnskapshuset etablert et eget teknologi-miljø. Der har vi samlet teknologieksperter, utviklere, integrasjonskonsulenter, driftsfolk, og deg? 

iStock-826047464_small.jpgVi er et Økonomi- og IT-selskap som kan tilby moderne økonomiløsninger så vel som teknologiske løsninger tilpasset kundenes behov. Det tror vi vil være et stort fortrinn som setter oss i bresjen av utviklingen i bransjen. Allerede i 2017 så vi at 15% av omsetningen vår kom fra IT-tjenester og løsningssalg, og vi forventer at dette vil stige kraftig i tiden framover. For oss handler digitalisering om samspillet mellom økonomifaget, teknologi og mennesker. Derfor ser ikke vi digitaliseringen som en trussel, men tvert imot som en enorm mulighet. 

Regnskapsbransjen er ett av kroneksemplene som dras fram når man skal beskrive hvilke muligheter digitalisering gir. Effektiv produksjon og en enklere hverdag for kundene kan oppnås med:

  • Robotteknologi
  • Smarte integrasjoner
  • Dashboard-løsninger
  • Rapportering
  • Automatisering

Som regnskapshus vet vi dette, og det er grunnen til at vi satser tungt på teknologi-tjenester framover.

Hvem jobber i vår avdeling?

I vår avdeling for tjenesteutvikling finner du systemutviklere som designer og utvikler tjenester, applikasjoner og integrasjoner for våre kunder. De er full-stack-utviklere som tar hånd om alt fra UI til databaser. I samme avdeling sitter også konsulenter innenfor BI, rapportering, ERP, CRM og HRM-løsninger. Konsulentene bistår kundene innenfor beslutningsstøtte, kan hjelpe til med design og implementering rapporter og dashboard-funksjonalitet, og spesialtilpasninger av standarprodukter innenfor feltene. Driftskonsulenter som bistår kundene med teknisk drift, infrastruktur, applikasjonsforvaltning og sikkerhet - enten på kundens driftsmiljø, eller vårt eget driftssenter på Røros. Ulike disipliner, men med noen ting felles; de tar initiativ, har lyst til å bygge noe nytt og vil forme sin egen arbeidshverdag.

Teknologi alene er ikke løsningen

På vei til møte.jpg

Vi ser at teknologi i seg selv ikke løser alle problemer, men det kan være en viktig faktor for å kunne jobbe smartere. Bedriftsledere bruker regnskapet som et styringsverktøy for sin bedrift. For å få et mest mulig komplett bilde er de derfor interesserte i å samle data fra alle bedriftens systemer. Det vil si at framtidens regnskapshus må ha økonomisk spisskompetanse til å finne ut hvilke drivere bedriftslederen må følge med på. I tillegg trenger vi også IT-kompetanse til å knytte et mylder av systemer sammen; skape løsninger som gir lederne innsikt ved et øyekast; eller til å automatisere de løsningene som i dag krever manuelt plunder og heft.

Vår visjon er å være framtidens regnskapshus. Det betyr at vi skjønner at endring må til for å fortsatt være relevant for kundene også i morgen.