1. Hjem
  2. Karriere
  3. H17 - Senior Kundeansvarlig Ørsta/Volda

Trives du i kontakt med kundene?

Senior kundeansvarlig

På vei til møte.jpg

Vi er i dag et av Midt-Norges største økonomiske fagmiljø, og fortsetter vår kraftige vekst. Vårt selskap har bygd opp et solid fagmiljø med spisskompetanse på skatt, mva, virksomhetsstyring og transaksjoner, til det beste for ansatte og kunder. I tillegg gjennomfører vi nå en storstilt satsning på digitale tjenester, med fokus på forbedringer og mere effektive kundeløsninger. Hos oss finner du vilje og gjennomføringskraft til å utvikle løsninger for fremtiden.

Vi jobber hver dag for å være den mest ettertraktede samarbeidspartner for våre kunder. Det betyr at den vi leter etter er tett på kunden, forstår forretningen og evner å kommunisere muligheter og løsninger til kunden på en lettfattelig måte. Kunden skal oppleve deg som sin foretrukne diskusjonspartner når det kommer til økonomi og forretningsstyring.

Vi søker deg som er engasjert og har flere års erfaring med regnskapsrådgivning. Du er autorisert eller har et sterkt ønske om å bli det. Vi setter pris på at du er nysgjerrig og selv setter deg i førersetet for videre utvikling. Dette tar du i bruk for å skape en enda bedre opplevelse for våre kunder.

Hovedarbeidsoppgaver:
• Regnskap og rådgivning for våre kunder
• Forstå kundens forretning, kartlegge muligheter og bidra til utvikling hos våre kunder
• Proaktiv samhandling med våre kunder

Om deg:
• Engasjert og har flere års erfaring med regnskapsrådgivning (inkl. årsavslutning)
• Interessert i teknologi og utvikling
• Nysgjerrig på dine kunders forretning
• Du er god på samarbeid og kommunikasjon, og er en foretrukket sparringspartner for kunden
• Har evnen til å trekke ut hva som er mest relevant informasjon i regnskapsrapportering
• Ambisiøs, og har et ønske om å jobbe i et selskap med ambisjoner og gjennomføringskraft

Arbeidssted vil være Ørsta eller Volda

Vi er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester. Hos oss vil du jobbe i et stort tverrfaglig miljø der regnskapsførere, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i økonomi jobber mot samme mål. Sammen er vi Midt-Norges største miljø innenfor regnskap og økonomi. Vi setter egen og andres utvikling høyt, og har årlige samlinger og kurs for å styrke kompetansen til våre ansatte. Kundene våre er bransjemessig og geografisk spredt, så oppgavene dine må ofte løses med stor variasjon.

Vær vennlig og legg ved CV, attester og karakterutskrifter i søknaden.

sokher.jpg